7. november 2019

Evaluering af GoCook Smagekassen 2019

Her på siden finder du links til evalueringen af GoCook Smagekassen 2019 for både lærer, elever og forældre. Nederst på siden ligger der også forslag til en tekst, som du kan lægge ind i AULA sammen med linket til forældrene.

Lærerevaluering

Har du endnu ikke haft tid til at svare på vores spørgeskema, så modtager du i dag, fredag d. 6. dec., en reminder om din deltagelse. 

Men du kan også deltage i undersøgelse ved at klikke på linket her: (evalueringen er lukket!)

Elevevaluering

Hvis du har deltaget i undervisningen, hvor I har lavet klima-venlig mad med bælg-frugter, så vil vi gerne bede dig om at svare på spørgsmålene i dette spørgeskema. Det tager 2-3 minutter at udfylde det. Hvis du svarer på spørgsmålene, deltager du – sammen med dine klassekammerater – i en lodtrækning om biografbilletter til hele din klasse.
Link til elevevalueringen: (evalueringen er lukket!)

Forældreevaluering

Vi vil rigtig gerne bede forældrene – til elever, der har arbejdet med GoCook Smagekassen - om at svare på nogle få spørgsmål. Vi vil nemlig blandet andet gerne høre, om de oplever en øget mad-interesse hos deres barn. Deltager du i undersøgelsen, er du med i lodtrækningen af en række gavekort til Coops butikker.
Link til forældreevalueringe: (evalueringen er lukket!)

Forslag til tekst til AULA til forældrene:

"Dit barn har netop arbejdet med GoCook Smagekassen og temaet klimavenlig mad med bælgfrugter i faget xxx. I den forbindelse vil Coop Skolekontakten & GoCook gerne høre, hvad dit barn har syntes om at være med, din oplevelse af barnets madinteresse mv. Det tager ca. 2-3 min. at udfylde skemaet, og dine svar er naturligvis anonyme.
Link til spørgeskemaundersøgelsen: (evalueringen er lukket)