9. februar 2018

Vinderne af GoCook Smagekassekonkurrencen 2017

Som en del af GoCook Smagekassen er der hvert år en konkurrence, som eleverne kan deltage i. Der skal man lave en af retterne fra smagekassen, tage et billede af den færdige ret, og beskrive en metode – med billeder, film el. tekst.

Som altid er der mange, som har lyst til at deltage, så igen i år kom GoCook-ambassadør, kok og overdommer, Gorm Wisweh, på en svær opgave ift. at finde de værdige vindere af 1., 2. og 3.-præmien.

Gorms vurdering

Gorm kom frem til følgende: 

1. præmien gik til 7.A på Sct. Joseph Søstrenes skole i Nykøbing F. med følgende begrundelse: 
Nej, hvor er de bare gode! Herlige videoer. Totalt sjove holdnavne! Og masser, masser energi – Det er virkelig en klasse, som jeg gerne vil lave mad sammen med. Jeg blæst helt bagover!

2. præmien gik til 6.Q på Byskolen i Helsingør med følgende begrundelse: 
Jeg kan godt lide, at de har gode fyldige besvarelser. De har taget sig tid til tænke retterne igennem. OG så har de anrettet med madkasser i baggrunden eller i madkasser og viser dermed, at de virkelig har fanget temaet. Dejligt at se en besvarelse, som virkelig har forstået stoffet.

3. præmien gik til 6.A på Søhusskolen i Odense med følgende begrundelse: 
Meget tæt på en 2. plads! Her er der netop også flotte fyldige besvarelser. Især, Nadia, Kaya og Poys er vildt flot. Og det er vildt fedt at se et rent drengehold lave en grundig besvarelse med fine billeder. (Jonathan, Malthe og Benjamin).

Det er min top tre…
Herligt felt igen i år!
Hilsen Gorm. 

De enkelte klasser har naturligvis fået besked og blev vældigt glade! Præmien til 1. præmien er en maddag med Gorm Wisweh, hvor han kommer ud til klassen og laver mad med dem – efterfølgende serverer de maden for deres forældre. 2. præmien er en kogebog til alle elever i klassen af Gorm Wisweh og 3. præmien er GoCook-merchandise.

Du kan se bidragene fra de tre skoler her på siden samt naturligvis alle de andre fine bidrag: http://smagekasse.gocook.dk/

Billedet er fra vinderarrangementet af GoCook Smagekassen 2016 på Skæring Skole.