19. februar 2018

Coop Skolekontakten har fået nyt website

Vi har forenklet vores nye website. Det betyder forhåbentlig, at du nu får lettere ved at finde de ting, du leder efter. Websitet er også opdateret, så det nu tilpasser sig den enhed, du sidder ved, som fx din tablet eller smartphone. 

Vi har opdelt websitet i fire menupunkter: 


GoCook

Her finder du informationer om GoCook. Fx informationer om vores største aktivitet GoCook Smagekassen, om GoCook på de sociale medier og om brug af GoCook-appen. 


Materialer

Under menupunktet 'Materialer' finder du alle vores undervisningsmaterialer.

Her kan du via et filter søge undervisningsmaterialer frem, som passer til det klassetrin, du underviser på eller det fag, du underviser i. Du kan også søge på materialer ved at søge på 'type'. Fx bog, elevark eller website. Og så kan du endelig søge på materialer efter emner, som fx bæredygtighed, forbrug eller økologi. 

Alle skriftlige materialer findes både i pdf-format, så du selv kan undersøge, om materialet er noget for dig, og om du evt. vil bestille det. 

Alle vores materialer er stadig gratis. Men du skal betale for porto og pakning. 

 

Nyheder

Her kan du følge med i alt, hvad der sker af nye tiltag i Coop Skolekontakten-regi og i GoCook. Fx vil du få nyheder omkring, hvornår du kan tilmelde dig GoCook Smagekassen, nye undervisningsmaterialer, mulighed for at deltage i GoCook on tour og meget andet. 

 

Om Coop Skolekontakten

Her finder du vores kontaktoplysninger. 

 

Giv gerne feedback

Websitet er fortsat under udarbejdelse. Men hvis du har lyst til at give os feedback på det, du kan se nu, så er du meget velkommen til at skrive til os her under nyheden. 

Skriv en kommentar