8. juni 2018

Kemienidinhverdag.dk har fået nyt design

Når du kigger forbi websitet (http://kemienidinhverdag.dk/), vil du opdage, at der er blevet lavet en hel del ændringer. Indholdet er stadig det samme. Vi har blot ændret på opbygningen af websitet. Vi håber, at det nu bliver endnu bedre at arbejde med og gå på opdagelse i.


De mange værelser

Eleverne kan stadig gå igennem husets mange værelser. På børneværelset kan eleverne undersøge kemi i fx tuscher, skoleudstyr, elektronik og tøj. Mens de i køkkenet kan blive klogere på, hvordan man bedst undgår fx køkkenredskaber med skadelige kemiske stoffer. Har man en have, kan eleverne få mere viden om, hvad der sker, når man fx bruger ukrudtsmidler, el. hvordan man bedst passer på klimaet og sig selv, hvis man elsker at grille.


Gå på opdagelse i leksikonet

Som noget nyt, har vi samlet alle vigtige begreber i et stort leksikon. Der kan eleverne finde viden om alt fra faresymboler til parabener. Opgaverne (og tilhørende elevark) ligger samlet under et menupunkt, men også under de forskellige værelser, hvor de er relevante.


Lærervejledningen, elevark og pdf-filer

For dig som lærer har vi valgt at lægge lærervejledning, elevark og pdf-filerne på skolekontakten.dk. Elevarkene ligger her samlet, så man kan printe dem. Mens de på kemienidinhverdag.dk ligger enkeltvis.


Bestil bøgerne

Ønsker du at bestille bøgerne, så kan du gøre det her på skolekontakten.dk. Bøgerne er gratis, men du skal betale for porto/pakning. Klik på linket nedenfor.