9. november 2018

Evaluering af GoCook Smagekassen

Her på siden finder du links til evalueringen af GoCook Smagekassen 2018 for både elever og forældre. Nederst på siden ligger der også forslag til en tekst, som du kan komme på Forældre-Intra sammen med linket til forældrene.

Elevevaluering

Hvis du har deltaget i undervisningen, hvor I har lavet mad med græskar, så vil vi gerne bede dig om at svare på spørgsmålene i dette spørgeskema. Det tager 2-3 minutter at udfylde det. Hvis du svarer på spørgsmålene, deltager du – sammen med dine klassekammerater – i en lodtrækning om biografbilletter til hele din klasse.
Link til elevevalueringen: http://gocook.dk/elev-eval 

Forældreevaluering

Vi vil rigtig gerne bede forældrene – til elever, der har arbejdet med GoCook Smagekassen - om at svare på nogle få spørgsmål. Vi vil nemlig blandet andet gerne høre, om de oplever en øget mad-interesse hos deres barn.
Link til forældreevalueringe: http://gocook.dk/hjem-eval 

Forslag til tekst til Forældre-Intra:

"Dit barn har netop arbejdet med GoCook Smagekassen og temaet græskar i faget xxx. I den forbindelse vil Coop Skolekontakten & GoCook gerne høre, hvad dit barn har syntes om at være med, din oplevelse af barnets madinteresse mv. Det tager ca. 2-3 min. at udfylde skemaet, og dine svar er naturligvis anonyme.
Link til spørgeskemaundersøgelsen: http://gocook.dk/hjem-eval"