23. marts 2018

Tak for jeres besøg på Danmarks Læringsfestival

To gavekurve til to heldige vindere

To glade kvinder vandt hver en gavekurv med lækre varer, da Coop Skolekontakten var med på Danmarks Læringsfestival den 6. og 7. marts i Bella Center. 

Vinderene brillierede med deres viden om græskar i vores quiz og var de heldige, da vi trak lod.

Gavekurven var fyldt med blandede økologiske og Fairtrade-mærkede varer, og vinderne fik også et lækkert, FSC-mærket skærebræt fra serien 'enkel' med hjem.

Græskar er temaet for GoCook Smagekassen 2018

Netop græskar, som quizzen handlede om, er temaet for GoCook Smagekassen 2018.

GoCook Smagekassen er et undervisningsforløb i efteråret, hvor du og din klasse kan hente en gratis kasse med råvarer samt et klassesæt med lærervejledning, elevbøger og opskriftshæfter.

I år vil kassen indeholde græskar og andre råvarer i sæson og undervisningsmaterialet vil blandt andet fokusere på sundhed, klima og madkultur. 

Sæt kryds i kalenderen til GoCook Smagekassen 2018

Vores gratis undervisningsmaterialer blev revet ned fra hylderne

Vi havde en række af vores nyeste og mest populære undervisningsmaterialer med på Danmarks Læringsfestival. Og vores gratis elevbøger, kogebøger, lærervejledninger og plakater fik da sandelig ben at gå på.

Deriblandt også vores nye og som altid gratis undervisningsmateriale 'Professor Skrald og skrotrobotterne', som du kan bestille allerede nu. Du betaler kun for porto og pakning.

Læs om og bestil Professor Skrald og skrotrobotterne

Se alle vores gratis undervisningsmaterialer

Ses vi på Skolemessen i Aarhus?

Den 18. og 19. april 2018 er vi til stede på Skolemessen i Scandinavian Congress Center Aarhus / Musikhuset.

Også her vil vi begge dage trække lod om en gavekurv til en værdi af 500 kroner. Du kan også finde eksemplarer af vores gratis undervisningsmaterialer, som du kan tage med hjem til din skole.

Vi håber, at vi ses ved stand 54!

Skriv en kommentar