20. april 2018

Tak for jeres besøg på Danmarks Læringsfestival og Skolemessen i Aarhus


Fire gavekurve til fire heldige vindere

Fire glade kvinder vandt hver en gavekurv med lækre varer, da Coop Skolekontakten var med på Danmarks Læringsfestival den 6. og 7. marts i Bella Center og på Skolemessen i Aarhus 18. og 19. april.

Vinderene brillierede med deres viden om græskar i vores quiz og var de heldige, da vi trak lod.

Gavekurven var fyldt med blandede økologiske og Fairtrade-mærkede varer, og vinderne fik også et lækkert, FSC-mærket skærebræt fra serien 'enkel' med hjem.

Græskar er temaet for GoCook Smagekassen 2018

Netop græskar, som quizzen handlede om, er temaet for GoCook Smagekassen 2018.

GoCook Smagekassen er et undervisningsforløb i efteråret, hvor du og din klasse kan hente en gratis kasse med råvarer samt et klassesæt med lærervejledning, elevbøger og opskriftshæfter.

I år vil kassen indeholde græskar og andre råvarer i sæson og undervisningsmaterialet vil blandt andet fokusere på sundhed, klima og madkultur. 

Læs mere om temaet for årets GoCook Smagekassen

Vores gratis undervisningsmaterialer blev revet ned fra hylderne

Vi havde en række af vores nyeste og mest populære undervisningsmaterialer med på Danmarks Læringsfestival. Og vores gratis elevbøger, kogebøger, lærervejledninger og plakater fik da sandelig ben at gå på.

Deriblandt også vores nye og som altid gratis undervisningsmateriale 'Professor Skrald og skrotrobotterne', som du kan bestille allerede nu. Du betaler kun for porto og pakning.

Læs om og bestil Professor Skrald og skrotrobotterne

Se alle vores gratis undervisningsmaterialer

Skriv en kommentar