4. maj 2018

Vi søger elever til en madcamp i sommerferien


Har du to elever, der elsker at lave mad? Går de i 5.-7. klasse på Sjælland, og kunne de være klar på en sjov madudfordring? 

Vi er på jagt efter 3-4 gode vennepar, som har lyst til at komme med på to dages madcamp sammen med tv-kokken Gorm Wisweh og mesterbageren Micki Cheng i starten af sommerferien.

Der vil være et professionelt film-crew med, som optager i bedste YouTube-stil. Opskrifter, billeder og videoer skal bruges til GoCook Smagekassen, som mere end 160.000 børn hvert år arbejder med i madkundskab i skolen. 

Læs om GoCook Smagekassen

Hvad skal der ske på madcampen, og hvornår foregår den?

På campen skal dine elever lave opskrifter med græskar, squash, agurk eller melon i.

Måske har dine elever smagt græskar før, måske har de ikke. Det vigtigste er, at de har lyst til at give opskrifter med fx græskar eller squash en chance og fortælle stort og bredt om det hele til kameraet.

Og så skal dine elever selvfølgelig have lov af deres mor og far. 

Madcampen finder sted d. 2.-3. juli på gården Søris ved Ølstykke på Sjælland. 1-2 øvrige dage (nok i midten af august) skal der desuden tages fotos af børnene fra madcampen på græskarmarkerne ved Søris.

Sådan kommer dine elever med

Er du kommet i tanke om et par af dine elever, som ville elske at komme med på madcamp, og som ville gøre det godt på kamera?

Bed dem om at få deres forældre til sende en mail til gocook@coop.dk senest d. 15. maj. Spørgsmål kan sendes til samme e-mailadresse. I mailen vil vi gerne vide:

  • Hvor gamle børnene er
  • Om I har mulighed for at transportere dem til og fra Søris
  • Hvorfor de gerne vil være med på madcampen

Hvis dine elever har lyst, må de meget gerne optage en lille video af dem selv, hvor de fortæller, hvorfor vi lige netop skal vælge dem.