9. november 2018

Arbejd med GoCook hele året

Det er muligt at arbejde med GoCook hele året. Ikke kun, når I arbejder med GoCook Smagekassen. Der er mange muligheder.

Arbejd med GoCook-bogsystemet

GoCook-bogsystemet består af en grundbog, en kogebog og en lang række elevark med opgaver. Bogsystemet kan bruges som basis for undervisningen over et helt år. Tager du udgangspunkt i forslag til undervisningsplan for hele året, så kommer I rundt om alle fødevaregrupper, hygiejne, ernæring og grundlæggende madlavningsteknikker. Begge bøger kan bruges til undervisningsbrug. Dog er det tanken, at eleverne får kogebogen med hjem efter endt undervisning. Så håber vi, at de fortsætter med at lave mad derhjemme.

GoCook Smagekasse-materialerne

Du kan bruge GoCook Smagekasse-materialerne igen og igen. Elevarkene med opgaverne bliver ved med at ligge til downloade på vores hjemmeside – det samme gør alle filmene, som hører til materialerne.

Du kan også finde alle de tidligere temaer med tilhørende undervisningsmaterialer på vores hjemmeside. Du kan bruge dem på mange forskellige tidspunkter af året – lige når det passer ind i dine planer. Alle undervisningsmaterialer er gratis, men du skal betale for at få dem tilsendt. Du kan dog også finde dem alle sammen som pdf-filer, som du kan hente gratis. Det eneste, vi ikke kan tilbyde, det er, at du får en smagekasse til brug for de gamle materialer. Smagekasserne hører kun til årets aktuelle tema, og du skal være tilmeldt for at kunne hente den.