Spørgsmål og svar til tilmelding til GoCook Smagekassen

Tilmeldingen til GoCook Smagekassen er åben fra 1. maj til 5. september hvert år.

Der kan være mange spørgsmål i forbindelse med tilmelding til GoCook Smagekassen, som løber af stablen hvert år i uge 43, 44 og 45. Du finder dem her.

Hvad modtager jeg, hvis jeg melder min klasse til GoCook Smagekassen?

Hvis du melder din klasse til GoCook Smagekassen, modtager du gratis undervisningsmateriale til 24 elever, 1 lærervejledning, 24 opskriftshæfter samt en smagekasse med råvarer til 24 elever, som du selv skal hente i en lokal Coop-butik. Undervisningsmaterialet er udarbejdet til madkundskab på mellemtrinnet, dvs. 4.-7. klasse.

Hvordan foregår hele GoCook Smagekasse-forløbet?

 • 1. maj – 5. september: Mulighed for tilmelding til GoCook Smagekassen på skolekontakten.dk
 • Uge 39: Vi sender de gratis undervisningsmaterialer, lærervejledning og gavekort ud til din skole
 • Uge 43, 44 eller 45: I en af disse uger kan du gå ned i din lokale Coop-butik og hente din/dine smagekasser. Du må dog kun hente kassen i den uge og i den butik, som du valgte, da du tilmeldte klassen. 

Hvad koster det at tilmelde sig GoCook Smagekassen?

Det er gratis at tilmelde sig GoCook Smagekassen. Dog skal du beregne et mindre beløb på max 150,-kr. pr. kasse til nogle ekstra råvarer, før du kan lave opskrifterne i elevhæftet.

I god tid før du skal hente din smagekasse, offentliggør vi smagekassens indhold og de ekstra råvarer, du skal supplere med på hjemmesiden. 

Hvor og hvordan tilmelder man sig GoCook Smagekassen?

Inden du går i gang med tilmeldingen, så sørg for at have følgende parat:

 • Din egen e-mail-adresse: din private eller din –skolekom.dk.
 • Skolens adresse
 • Antal klasser, du ønsker at tilmelde (om det er 6.A, el. 7. C er underordnet for os)
 • Afhentningstidspunkt: uge 43, 44 eller uge 45.

Du melder din klasse til GoCook Smagekassen på forsiden af vores hjemmeside fra 1. maj til 5. sept.

Vores råd er, at du først ser den korte animerede guide om tilmeldingsforløbet. Klik på knappen 'Se video-guide om GoCook Smagekasse-forløbet'.

Gå derefter til selve tilmeldingen. Klik på knappen 'Meld din klasse til GoCook Smagekassen'. Tilmeldingen består af seks trin. Først når du er igennem alle 6 trin, er du tilmeldt GoCook Smagekassen.
De 6 trin er følgende:

 1. Indtast dine oplysninger
  • Skriv dine personlige oplysninger, dvs. navn, telefon og e-mail.
 2. Indtast din skoles oplysninger
  • Skriv dele af din skoles navn i øverste tekstfelt, så finder systemet selv adressen.
 3. Angiv, hvor mange klasser, du ønsker at tilmelde og vælg afhentningsbutik
  • En klasse svarer hos os til 24 elever. Hvis du fx tilmelder to klasser, modtager du 48 elevhæfter og to lærervejledninger og to gavekort og kan hente to smagekasser med råvarer til 48 elever samt 48 opskriftshæfter i den valgte Coop-butik.
   På samme side skal du også vælge i, hvilken Coop-butik du vil hente din smagekasse. De angivne butikker ligger nær din skole. Vælg den, der passer dig bedst.
   Vælger du en SuperBrugs eller en Kvickly, kan du hente smagekassen fra mandag kl. 10:00 i den uge, du har valgt at hente kassen. Vælger du en Dagli’Brugs, kan du først hente din smagekasse fra tirsdag kl. 10:00.
 4. Vælg den uge, hvor du ønsker at hente din smagekasse
  • Du kan vælge imellem tre uger – uge 43, 44 eller uge 45.
 5. Tjek alle data i din tilmelding
  • Godkend dine indtastede oplysninger. Hvis de ikke stemmer, kan du gå tilbage og rette dem. Hvis de er i orden, tryk ”Afgiv tilmelding”.
 6. Kvittering for din tilmelding
  • Dette er din kvittering for at du har tilmeldt din klasse til GoCook Smagekassen. Tryk på den røde knap nederst på siden for at udskrive kvitteringen. Du modtager også en mail med kvitteringen.

Hvordan kan jeg være sikker på, at jeg er tilmeldt?

Du er tilmeldt GoCook Smagekassen, når du har været igennem alle 6 trin i tilmeldingen og har modtaget en e-mailkvittering i din indbakke, som bekræfter din tilmelding. Husk at gemme og udskrive din tilmelding. Den er beviset for, at din klasse er tilmeldt. 

Hvis du ikke har modtaget din mail-kvittering, så tjek dit spamfilter eller hvis du har en Google-mail, kan den også lande under 'Promoveringer'. 

Jeg har ikke modtaget e-mailkvitteringen

Så har du måske et spamfilter på din computer, hvor mail-kvitteringen har gemt sig.Hvis du har en googlemail, så tjek evt. også fanebladet 'Promoveringer'.

Så længe du ikke har en e-mailkvittering, er du ikke tilmeldt GoCook Smagekassen. Hvis du fortsat er i tvivl, kan du ringe til Coop Skolekontakten på 2775 7548 (man-fre kl. 9-16.00).

Hvor mange klasser kan jeg tilmelde?

Du kan tilmelde op til 10 klasser til GoCook Smagekassen. Ønsker du at tilmelde flere klasse, så kontakt Coop Skolekontakten på 2775 7548 (man-fre kl. 9-16.00). I én smagekasse er der råvarer nok til 24 elever.

Hvad gør jeg, hvis jeg vil hente mine smagekasser i to forskellige uger?

Man kan kun vælge en uge pr. tilmelding.

Du skal tilmelde dig flere gange, hvis du vil hente dine smagekasser i forskellige uger. Hvis du fx vil tilmelde tre klasser og have undervisningsstart i uge 43 og 45, så skal du lave to tilmeldinger - en til uge 43 og en til uge 45. 

Hvad gør jeg, hvis jeg ønsker at tilmelde klasser på forskellige skoler?

Hvis du fx underviser på flere forskellige skoler og ønsker at tilmelde dem alle sammen, så skal du lave en ny tilmelding for hver skole.

Hvad gør jeg, hvis jeg ønsker at tilmelde en klasse på en skole, som ikke står på listen?

I tilmeldingsmodulet trækker vi data fra Undervisningsministeriets liste over grundskoler i Danmark. Er din skole ikke på denne liste – måske fordi det er en specialskole eller en tysk eller svensk skole – så henvend dig til Coop Skolekontakten på 2775 7548 (man-fre kl. 9-16.00). 

Jeg ønsker at ændre i min tilmelding eller afmelde den

Ønsker du at ændre i din tilmelding eller at afmelde den, skal du benytte det link, du finder nederst i den e-mailkvittering, som du fik, da du tilmeldte dig forløbet.

Det kan du kun ændre i din tilmelding i tilmeldingsperioden dvs. fra den 1. maj til og med den 5. september i det pågældende år.

Tryk på linket, så kommer du direkte ind til din personlige tilmelding. Kør derefter hele tilmeldingen igennem og ændre dine data. Til sidst modtager du en ny kvittering, som du skal huske at gemme og udskrive. Mailkvitteringen er dit bevis på, at du har tilmeldt din klasse. 

Jeg ønsker at afmelde min klasse og ikke deltage i GoCook

Ønsker du at ændre i din tilmelding eller at afmelde den, skal du benytte det link, du finder nederst i den e-mailkvittering, du fik, da du tilmeldte din klasse.

Tryk på linket, så kommer du direkte ind til din personlige tilmelding. Kør igennem tilmeldingsmodulet og afmeld dig GoCook Smagekassen inde på Trin 3 (vælg '0' tilmeldte klasser), hvor du har tilmeldt antal klasser. Fortsæt til du er igennem hele tilmeldingsforløb. Slut af med at trykke på knappen 'Afgiv tilmelding' (også selvom du vil afmelde den). Derefter modtager du en mail-kvittering, der viser, at du er afmeldt GoCook Smagekassen, altså ikke har tilmeldt nogen klasser.

Hvornår kan jeg senest ændre eller afmelde min tilmelding?

Du kan ændre eller afmelde din tilmelding i den periode, hvor tilmeldingen er åben, dvs fra 1. maj til den 5. september.

Hvornår modtager jeg undervisningsmaterialer og gavekort?

Vi sender undervisningsmateriale – 24 elevhæfter, 24 opskriftshæfter, en lærervejledning og et gavekort pr. tilmeldt klasse – ud til din skole i løbet af uge 39. Det er to uger før efterårsferien.

Gavekortet er ikke et almindeligt gavekort, men et A4-ark. 

Hvornår kan jeg hente smagekassen?

Du kan kun hente din/dine smagekasser i den uge, du valgte ved tilmeldingen. Det er enten uge 43, 44 eller 45. 

I ugen op til den uge, hvor du skal hente din smagekasse, modtager du en e-mail med det præcise tidspunkt for, hvornår du kan hente din smagekasse.

Hvor kan jeg hente smagekassen?

Medbring dit gavekort, som du modtager i uge 39 sammen med undervisningsmaterialerne, og hent din smagekasse i den valgte Coop-butik. Butikken ligger nær din skole.

Har du valgt:

 • En SuperBrugs eller Kvickly, kan du hente din smagekasse fra kl. 10:00 mandag i den uge, du har valgt.
 • En Dagli’Brugs eller en LokalBrugs, kan du hente din smagekasse fra kl. 10:00 tirsdag i den uge, du har valgt.

Kan en anden lærer hente min smagekasse?

Ja, det er muligt, at en anden lærer eller måske skolens pedel kan hente din smagekasse. Den anden person skal blot medbringe dit gavekort og din e-mail-kvittering. Du modtog gavekortet sammen med undervisningsmaterialerne i uge 39. Mailkvittering fik du torsdag/fredag i ugen før den uge, hvor du skal hente din smagekasse. 

Hvorfor står Coop bag GoCook Smagekassen?

GoCook Smagekassen er en del af Coop madprogram GoCook. Missionen for madprogrammet GoCook er, at vi vil skabe den første generation af børn og unge, der er bedre til at lave mad end deres forældre!

GoCook er et af mange initiativer under overskriften Coop & Co, der skal sætte gang i de danske madværksteder og skabe flere og bedre madoplevelser for danskerne. GoCook rummer blandt andet projektet GoCook Smagekassen, der er Danmarks største skoleaktivitet, TV-programmerne ’Gorm og 100 % din ret’, GoCook on tour og kokkeskole-app’en GoCook.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på skolekontakten@coop.dk.