FAQ om Smagekassen

Her på siden finder du ofte stillede spørgsmål om GoCook Smagekassen.

Hvad skal jeg selv købe?

Her kan du se, hvad du skal sørge for at have hjemme for at kunne lave opskrifterne med råvarerne fra smagekassen: spicy græskarsuppe, græskarboller og risotto med græskar.

Opskrifter, som du skal bruge, er i elevhæftet på s. 14, 24 og 25. Nedenstående er de råvarer, du selv skal købe pr. smagekasse. 

 • 18 løg (1-1,5 kg.)
 • 4 hvidløg
 • Hønsebouillonterninger 6 stk. (1 pakke)
 • Grøntsagsbouillonterninger 12 stk. (1-2 pakker alt efter mærke)
 • 1 stk. parmesanost
 • 3 pakker gær
 • 3 citroner
 • Mælk til pensling af boller
 • Bagepapir
 • Evt. persille til pynt af retterne
 • Salt og peber
 • Olie til stegning

Prisen for de ekstra køb er 153 kr. i Dagli’Brugsen (uden tilbud). Salt, peber og olie er ikke med i prisen.

Jeg kan ikke finde den mail, som jeg skal have med i butikken sammen med gavekortet.

Du får den endelige mailbekræftelse torsdagen inden den uge, hvor du har valgt at hente din smagekasse. Hvis du skal hente din smagekasse i uge 43, kommer den dog torsdagen før efterårsferien. Husk at printe den! 

Hvis du ikke har modtaget din endelige bekræftelse fredagen før den uge, hvor du skal hente din smagekasse, så kontakt os straks. Se info nedenfor. 

Hvornår skal jeg hente min smagekasse?

Du kan kun hente din smagekasse i den uge, som du valgte ved tilmeldingen til GoCook Smagekassen. Det vil sige, at det enten er i uge 43, 44 eller uge 45. Du kan hente den fra mandag ca. kl. 10.00 i den valgte uge.

Du kan kun hente din smagekasse i SuperBrugsen, Dagli'Brugsen, LokalBrugsen eller Kvickly - ligeledes alt efter, hvad du valgte, da du tilmeldte din/dine klasser til GoCook Smagekassen. 

Dog - hvis du skal hente din smagekasse i Dagli'Brugs eller en LokalBrugs, kan der være undtagelser. Nogle af disse butikker får nemlig først smagekasserne om tirsdagen i den uge, hvor du skal hente den. 

Du kan tjekke, hvor du skal hente din smagekasse her i pdf-filen.

Er det muligt at hente smagekassen i en anden uge?

Nej, det er ikke længere muligt at ændre den valgte uge for afhentning af din smagekasse. Hvis du ikke henter den i den valgte uge, går råvarerne til spilde. 

Hvis du henter smagekassen i en anden uge, end den valgte, vil der være en anden lærer, som mangler sin smagekasse. 

Hvad skal jeg have med i butikken, når jeg skal hente min smagekasse?

Medbring din endelige mailbekræftelse (i print) og gavekortet, når du skal ned i butikken for at hente kassen. Hvis du ikke har det med, bliver smagekassen ikke udleveret. 

NB: Du må kun hente din smagekasse i den uge, som du valgte ved tilmeldingen (uge 43, 44 eller 45). Hvis du henter den i en anden uge, så er der en anden lærer, som kommer til at mangle sin smagekasse. 

Hvor finder jeg gavekortet?

Du finder gavekortet i pakken med undervisningsmaterialer, som bliver sendt til din skole i løbet af uge 39. Gavekortet ligger øverst og har A4-størrelse.

Hvornår kommer kassen med undervisningsmaterialerne?

Kassen med undervisningsmaterialer kommer i løbet af uge 39. Du får en Track&Trace-mail, hvor du kan følge din pakke og se, hvem der modtager den på din skole. 

 

Jeg kan ikke ændre i min tilmelding

Nej, det er ikke længere muligt at ændre i sin tilmelding. Det var kun muligt i tilmeldingsperioden, som gik fra 1. maj til 5. september. 

Hvor finder jeg filmene i elevhæftet og opskriftshæftet?

Filmene ligger flere steder. Du kan finde dem her:

Hvordan bruger jeg GoCook kokkeskoleappen?

GoCook-appen er gratis, og du kan hente den både til iPhone, Android og iPad.
Du finder appen her: gocook.dk/app

Her finder du vejledning til GoCook-appen.

Jeg mangler ekstra undervisningsmaterialer, fordi vi er flere end 24 elever i klassen.

Hvis du mangler ekstra undervisningsmaterialer, kan du bestille dem gratis her på websitet. De bliver sendt gratis fra ultimo uge 40. 
Bestil elevhæftet, opskriftshæftet og lærervejledningen.

 

Jeg har modtaget en Track&Trace-mail med titlen 'Smagekasse fra Stibo Complete'

Ja, vi har som noget nyt bedt vores trykkeri om at sende en Track&Trace-mail med informationer om, at din pakke med undervisningsmaterialer til GoCook Smagekassen er på vej. Mailen var ment som en hjælp til dig, så du kan følge din pakke med undervisningsmaterialer - så du ved, hvornår den ankommer til skolen og ved, hvem der har modtaget den.

Men vores trykkeri kom til at lave en fejl!

I emne-feltet på Track&Trace-mailen skrev de nemlig: ”smagskasser fra Stibo Complete”. Vi beklager, hvis denne titel har skabt forvirring. Efterfølgende sender trykkeriet endnu en mail for at undskylde fejlen. Denne mail bliver sendt med alle e-mail-adresser i ’Til-feltet’ i stedet for i BCC-feltet. Det betød, at I alle har kunnet se hinandens e-mail-adresser. Det er et brud på datasikkerheden.

Coop Skolekontakten/Coop er på den baggrund forpligtede til at indberette dette brud på datasikkerheden til Datatilsynet. Du har derfor modtaget en ekstraordinær mail fra GoCook Smagekassen (sendt d. 28/9 2018) om, hvad vi vil gøre.

 

Alt vedr. forløbet med GoCook Smagekassen - undervisningsmaterialer og smagekasser - er i orden. Vi håber, at I vil få et godt forløb med masser af glade børn ude i skolekøkkenerne!

Hvis du ikke har fundet svar på dine spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på nedenstående:
Kontakt mig på: